Massage

 

Massage mogelijkheden

 

 

Ondervinden en gaander weg ontdekken welke massagetechniek het beste bij hem of haar past om tot ontspanning te komen. Dit is wat Mental Touch Massage zo uniek maakt. Samen uitzoeken, ervaren, en bespreken wat je fijn vindt. En het allermooiste is als je het niet kunt aangeven, wij van Mental Touch Massage ervaren genoeg zijn om te zien en voelen wat jij lekker vindt om tot ontspanning te komen.

 

 

Er vindt altijd een intake gesprek plaats voor een eerste massage.

In overleg wordt er na een eerste massage een advies gegeven wat voor massage er passend is en welke frequentie daar bij hoort.

 

Ook zijn kinderen met een prikkelverwerkingsstoornis voor een massage welkom.

 

 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

 

Diepe druk massage

 

 

Bij deze massage wordt er diepe druk gegeven op het lichaam. Dit kan op ontblote huid of over kleding heen. De druk kan in meerdere houdingen gegeven worden zoals zittend, liggend. In overleg wordt er een houding bepaald.

 

 

De diepe druk massage geeft ontspanning in de spieren, bevordert aanrakingen, en geeft rust in het hoofd.

 

Rug/nek/schouder of hoofd massage

 

 

Ook bij deze massage zijn er verschillende mogelijkheden mogelijk. De massage kan vanaf de massagetafel, eigen bed, stoelmassage of eigen stoel gegeven worden. Er kan gewerkt worden met olie op ontblote huid of zonder olie over de kleding heen.

 

Rug, nek en schouders hebben een hoop te voorduren.

Vanwege bepaalde houdingen bij mensen met een verstandelijke beperking komt het vaak voor dat de nek/schouder regio veel spanning ervaart. Hoe lekker is het om je hoofd 'even' uit te zetten tijdens een massage?

 

Hand / voet massage

 

 

Deze massage kan in elke gewenste houding gegeven worden. Er wordt met een heerlijke crème gemasseerd.

 

Onze handen en voeten hebben veel te voorduren op een dag. Hoe lekker is het dan om ze regelmatig in de watten te leggen? Tijdens de massage worden ook de reflexologie zones meegenomen waardoor blokkades in het gehele lichaam opgeheven kunnen worden.

 

 

 

Heppie massage

 

 

De massage is geschikt voor kinderen en volwassenen waarbij de prikkelverwerking anders verloopt. Denk hierbij aan; Autisme, ad(h)d, pdd-nos, hooggevoelig, ondergevoelig en verstnadelijke beperking. Massage kan zowel zittend als liggend gegeven worden.

 

De massage brengt rust en ontspanning. Daarbij wordt geleerd; om te gaan met aanraken, het loslaten en het verwerken van prikkels.

 

Openingstijden

 

Op afspraak.

Social media